home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Škoda Vision IN SUV concept

Škoda je još prošlog meseca zvanično potvrdila da će 5. februara na sajmu Auto Expo 2020 u Nju Delhiju predstaviti svoj novi koncept automobil Vision IN SUV, a sada je objavljen i set novih teaser crteža.

Takođe, saopšteno je i da će Vision IN SUV concept najaviti budući Škodin SUV model, pripremljen specijalno za indijsko tržište.

Škoda Vision IN SUV concept

Taj SUV se na tržištu očekuje tokom drugog kvartala 2021. godine, a biće napravljen na MQB A0 platformi. Indijski mediji pišu da će vozilo imati dužinu od 4260 mm i međuosovinsko rastojanje od 2651 mm, kao i da će nuditi dosta mesta za putnike na zadnjim sedištima.

Vision IN SUV concept će dobiti izgled inspirisan Škodom Kamiq, ali uz dodatak određenih detalja po ukusu indijskih kupaca.

U paleti motora će s naći samo benzinci, po svemu sudeći 1,0 litarski trocilindrični turbo i 1,5 litarski četvorocilindrični turbo agregat. Na kraju, u ponudi bi mogla da se nađe i CNG verzija sa pogonom na komprimovani prirodni gas.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Ranije objavljeni teaser crtež unutrašnjosti u kojoj se ističu trokraki volan sa zaravnjenim donjim delom, veliki ekran infotainment sistema i digitalna instrument tabla

Škoda Vision IN SUV concept


čitanja : 1399Komentari