home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

GAC TIME Concept

26 Apr 2022 - 16:00 Concept cars Link
GAC TIME Concept

Kineski GAC privlači pažnju potpuno električnim koncept vozilom TIME.

Kako se navodi, TIME Concept istražuje budućnost luksuznih limuzina sa fokusom na aerodinamiku i najavu GAC-ovog novog dizajnerskog rečnika za električna vozila.

GAC TIME Concept

Aerodinamički oblik omogućava koeficijent otpora od 0.191, a velika samoubilačka vrata i deo krova koji se otvara prema gore su zaslužni za lak pristup kabini koja je čak futurističkija od karoserije.

GAC TIME Concept

Fan Zhang, šef dizajna GAC-a, s tim u vezi kaže, „Naš unutrašnji prostor je mobilna dnevna soba u kojoj je tehnologija na dohvat ruke, a umetnost na vidiku“.

GAC TIME Concept

Vozačevo sedište je postavljeno na nešto što izgleda kao malo jezerce, ili kako ga GAC naziva kristalno čisto zrno, prenosi Carscoops. Digitalni kokpit se sastoji od OLED instrument table, informativno-zabavnog ekrana osetljivog na dodir i futurističkog volana.

Zadnja klupa dizajnirana kao udobna sofa se povezuje sa kontrolnom tablom kroz jednu zakrivljenu liniju. Bele površine su kombinovane sa drvenim akcentima, kao i zlatnim i ljubičastim osvetljenjem.

GAC međutim nije objavio specifikacije za TIME Concept, osim što je navedeno da je baziran na novoj platformi za EV vozila. Takođe tvrde da ima autonomne mogućnosti Nivoa 4 zahvaljujući laserskim radarima i senzorima koji su integrisani u karoseriju.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 754Komentari