home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen ID. Buzz Pickup Truck

Volkswagen je World Design Day obeležio objavljivanjem rendera koji pokazuje ID. Buzz Pickup Truck.

Nemci međutim nisu saopštili mnogo, jer uz render ide samo kratka napomena: „Na putu od ideje do proizvodnje, napravljeno je mnogo neviđenih nacrta dizajna – poput ovog.“

ID. Buzz Pickup Truck sa rendera je baziran ID. Buzz conceptu iz 2017. godine i ima izmenjeni zadnji deo sa otvorenim prtljažnim prostorom.

Sem toga, ID. Buzz Pickup Truck je dobio i kraća zadnja vrata, stepenik u zadnjem blatobranu, aerodinamički optimizovane točkove i dvobojni krov koji ima unutrašnji deo koji se može ukloniti.

Pogon bi verovatno bio isti kao i kod ID. Buzza, što znači električni motor postavljen pozadi (sa 150 kW/204KS i 310 Nm), uz litijum-jonske baterije od 82 kWh.

Ovakav Volkswagen ID. Buzz Pickup Truck je (bar za sada) samo ideja, ali treba podsetiti da je izvršni direktor Volksvagen Group of America Scott Keogh nedavno potvrdio da kompanija „aktivno razmatra“ električni pickup. Mada ništa nije odlučeno, izvršni direktor je rekao da su električni kamioneti „životna šansa“ jer „elektrifikacija vam daje trenutak resetovanja“ i čini se da su kupci otvoreniji prema električnim pickupovima.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 693Komentari