home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Forester Outback Boost Gear

Uz specijalni WRX S4 STI Sport (o njemi više OVDE), Subaru na Tokyo Auto Salonu izlaže još nekoliko zanimljivih automobila.

Među njima je nekoliko trkačkih automobila i modifikovane verzije modela BRZ, Levorg, Legacy i Forester.

Posebno se ističu Forester i Legacy Outback Boost Gear. Forester Boost Gear Package je dobio Satin Black boju i brojne dodatke koji imaju za cilj da ga učine još raznovrsnijim.

Nakjvažnije izmene uključuju crne šestokrake točkove sa Toyo Open Country A/T gumama i razne detalje tirkizne boje, uključujući prednju masku, branik i zaštitne elemente. Vozilo se ističe i žutim svetlima za vožnju, kao i bočnim dodacima koji mogu da drže različite predmete. Opremljen je i krovnim prtljažnikom, dodatnim LED svetlima, velikom tendom i Yakima nosačem za bicikle.

Legacy Outback Boost Gear

Legacy Outback Boost Gear ima mnogo istih modifikacija kao i opisani Forester Boost Gear.

Subaru BRZ STI Performance

Sledi Subaru BRZ STI Performance koji odlikuje posebna crvena, crna i bela grafika, kao i novi prednji spliter, bočni pragovi, STI točkovi, Brembo kočnice i veliko zadnje krilo od ugljeničnih vlakana.

Levorg Layback STI Performance

Tu je i Levorg Layback STI Performance koji je opremljen brojnim STI delovima, uključujući haubu, točkove, bočne pragove, prednju masku i zadnji difuzor, kao i izduvne cevi od nerđajućeg čelika sa STI oznakom.

Ivan Mitić - Autoblog.rsčitanja : 821Komentari