home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Ehom Auto iz Beograda je postala novi član prodajno-servisne mreže za automobile japanskog Subarua u našoj zemlji. Njihov prodajno-servisni centar se nalazi u ulici Svetog Nikole 43 (bivša Baje Sekulića), a prostire sa na oko 3000 metara kvadratnih (od toga 1600 m2 je zatvoreni prostor). U prodajnom salonu će biti izloženi modeli nove Subaru Impreze, o kojoj možete više pročitati OVDE. Inače, ovlašćeni distributer Subaru automobila u Srbiji je firma Nicos C. Kattamis (S&M) Ltd (Nemanjina 40/11, Beograd, tel. 011/3650-083, www.subaruserbia.com), a pored Ehom Auta, ova japanska marka kod nas ima još dva dilera. To su Graditelj d.o.o. u Novom Sadu (Bulevar Slobodana Jovanovića 4a, tel. 011/ 48 08 400, www.graditelj-group.com) i Čurćić d.o.o. u Beogradu (Vojvode Skopljanca 29, tel. 011/247 2222).čitanja : 3480Komentari

Veliki sam postovalac Subarua, ali sajt koji predstavlja ovu kompaniju u Srbiji je smesan. Ono sto svakog kupca zanima kako moze da kupi taj automobil. Tu pomoc Subaru daje na svojoj prezentaciji za Australiju(Buyers) i skracuju pretragu interneta za informacije o finansijama potrebnim za kupovinu. Znam da u Srbiji postoje banke, ima ih isto kao u Svajcarskoj, ali dileri ne znaju sta treba da imaju na svojim sajtovima, a jos manje znaju da se to treba redovno odrzavati i osvezavati u skladu sa promenama uslova u bankama.

Autor Cheda-ADELAIDE 15 Feb 2008, 23:58

U potpunosti se slazem sa predhodnikom. Samo velikim nasiljem nad sobom se uzdrzavam da o nasim dilerima i njihovoj podrsci nama kupcima ne kazem nesto mnogo ostrije. Zato cu se ovde zaustaviti.

Autor slobak 16 Feb 2008, 01:22

I ja se slazem sa predhodnim komentarima,posebno sa slobakom.Posedujem Forestera iz 1988g.Veliki sam fan Subarua kome nemam zamerke ali dileri i usluge (citaj-Curcic)su katastrofa...monopolske ucene su najjezivija stvar za ovakav brend tako da se ipak radujem sto cemo imati sve vise dilera fenomenalnog Subarua ali se nadam i ujedno pribojavam da se neponovi moje lose iskustvo sa dosadasnjim jedinim dilerom.Ehom Auto ima veliku sansu da nas starije,a i ove nove vozace Subarua zadrzi u svom servisu i uslugama (da nemoramo da idemo po inostranstvu za delove i servis)na nasu srecu i obostranu korist.

Autor desha 25 Feb 2008, 01:50

da se vratis u osnovnu skolu pa lepo da naucis da pises.

Autor curcic 07 Avg 2008, 00:04