home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

S namerom da vlasnicima Fordova pojeftini ekspoataciju i održavanje, Grand Motors, generalni uvoznik vozila te marke za našu zemlju (www.ford.rs), od 12. januara nudi besplatnu dijagnostiku i 10 odsto popusta za otklanjanje svih konstatovanih kvarova na automobilu.

"Od ranije je poznato da je najpouzdanije i u krajnjem najjeftinije da se održavanje Fordovih vozila poveri ovlašćenim servisima, a takvih je u Srbiji ukupno 5. Korisnicima naših usluga nudimo jedinstvenu mogućnost – besplatan pregled vozila i otklanjanje nađenih nedostataka uz popust od 10%." - kaže rukovodilac postprodaje u Grand Motorsu, Vladimir Jovanović.

Vlasnicima Fordovih vozila se preporučuje da posetu servisu, odnosno uslugu dijagnostike prethodno zakažu telefonskim pozivom (Call centar Grand Motorsa 011/20-90-600), jer se onda gubi najmanje vremena.

U centralnom magacinu raspolažemo velikom količinom originalnih rezervnih delova, pa svaka popravka, osim onih nespecifičnih, može da bude brzo obavljena. U saradnji sa Fordom, nastojimo da u 2009. maksimalno skratimo vreme od porudžbine do prodaje, odnosno ugradnje delova kojih trenutno nema na našem skladištu." dodaje gospodin Jovanović.

Izvor : Grand Motors PR

Foto : Ford čitanja : 1077Komentari