home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od 11. septembra kompanija Delta Automoto je krenula sa akcijom pod sloganom Dodajte gas na putu uspeha, u okviru koje poklanja TNG uređaj i besplatno redovno servisno održavanje vozila u garantnom roku prilikom kupovine vozila Punto van i Doblo Cargo Maxi.

Zbog racionalnije raspodele troškova, mnogi kupci komercijalnih vozila sve više se odučuju za kupovinu vozila koja pored osnovnog, benzinskog motora koriste i pogon na gas. Uštede su višestruke, smanjuju se troškovi potrošnje goriva, kao i emisija štetnih gasova. Fiat Professional u okviru ove akcije poklanja TNG uređaj renomiranog svetskog proizvođača gasnih uređaja BRC uz svaki kupljeni Punto van i Doblo Cargo Maxi sa benzinskim motorom. Pored ovog poklona, kupci će dobiti i besplatno redovno servisno održavanje vozila u garantnom roku, tako da će oba ova Fiatova Professionalca svom vlasniku obezbediti uštedu u troškovima u iznosu većem od 4.000 eur za manje od dve godine.
 
Punto van pokreće motor od 1.200 kubika, ima tovarni prostor od 1 m³  i košta 8.950 eur. Na akciji je i najtraženija verzija vozila Doblo Cargo Maxi sa motorom 1.4 i tovarnim prostorom od 4 m³. Njegova cena je 9.950 eur. Sve cene su sa carinom i transportnim troškovima, ali bez PDV-a, koji se nakon uplate vraća kupcu, budući da su to vozila za obavljanje privredne delatnosti.

Vozila se isporučuju odmah, jer se akcija odnosi na vozila sa lagera pa je samim tim i njihov broj ograničen.

Delta Automoto PRčitanja : 2331Komentari