home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U uslovima globalne ekonomske krize, koja je najviše potresla automobilsku industriju i tržište prodaje automobila, Novosadski sajam je uspešno organizovao 9. sajam "Auto-show - Novi Sad".

Tokom šest sajamskih dana izlagači su prodali više od 150 vozila, a interesantno je da je većina automobila prodata za gotovinu i to skoro 75 odsto. Znatan deo prodat je na kredit, a prodaja na lizing bila je manje zastupljena nego prethodnih godina. Naravno, pravi poslovni rezultati nastupa na Sajmu automobila očekuju se u narednim danima, po zatvaranju kapija, kada se očekuje realizacija sklopljenih predugovora o prodaji, rečeno je na završnoj konferenciji za novinare.

Poseban segment i ove godine bio je posvećen bezbednosti u saobraćaju, pri čemu je organizovana tribina "Novine u obuci vozača i prilagođavanje auto-škola novom zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima", koja je okupila eminentne stručnjake, ali isto tako izazvala i veliku pažnju stručne javnosti.

Izvor : Sajam.netčitanja : 1041Komentari

Mora se priznati da je bilo nekoliko odličnih sajamskih akcija, dok većina akcija spadaju u aktuelne koje traju već neki period.

Autor Boris 01 Nov 2009, 17:44

Uopste nije malo na ovu krizu

Autor lok 01 Nov 2009, 21:31