home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U nameri da prodajne i servisne aktivnosti locira što bliže mestu stanovanja budućih i sadašnjih vlasnika, Grand Motors (www.ford.rs) poziva preduzeća i preduzetnike u Srbiji da se priključe dilerskoj mreži ove poznate marke.

"U ovom trenutku su nam potrebni novi dileri u Braničevskom okrugu, u istočnoj Srbiji i Vršcu, ali poziv upućujemo potencijalnim partnerima u celoj Srbiji, svima koji imaju prodajne ili pordajno-servisne objekte i želju da sarađuju sa jednom od najpoznatijih svetskih kompanija." - kaže rukovodilc dilerske mreže u Grand Motorsu, Dušan Đorđević. "Nedavno smo našu mrežu proširili novim partnerom u Somboru, sasvim je izvesno da ćemo u 2010. imati novog dilera u Šapcu, a pregovaramo i sa zainteresovanima u bližoj okolini Beograda. Naš i cilj našeg principala je da u svakom većem gradu u Srbiji imamo prodajno-servisnog partnera." - kaže gospodin Đorđević.

Grand Motors prodaje i servisira Ford vozila u poslovnom centru na Novom Beogradu, u svojim poslovnim jedinicama u Novom Sadu, Subotici i Nišu, u nezavisnim kompanijama u Čačku i Jagodini, dok novi partner u Somboru za sada samo prodaje, a uskoro će i servisirati vozila ove marke.

Grand Motors PRčitanja : 829Komentari

Imam firmu češkoj rwoublici koja je funkcionisaa 20 godina. Radio sam sa Srbijom i pored teških vremena a sada sam u penziji a firma nije ugašena. Mogao bih da nastavim aktivnost prevodom u Srbiju. Kakvi su uslovi i kako bih to mogao realizovati? U obzir dolaze regioni: Zrenjanin, Kikinda, Novi Sad, eventualno Užice.
Pozdrav...

Autor Borivoj Jakšić 18 Nov 2009, 13:09

Lakse ti je da otvoris novu firmu u Srbiji sa istim imenom ,500e pocetni kapital + 350e sve moguce takse i obavezni nameti za prvi mesec. Svaka advokatska agencija ce ti to odraditi.

Autor lok 18 Nov 2009, 13:46

HAhahaha koja smejurija postojeci fordovi dileri propadaju i izlaze iz posla a oni kao traze nove :-)

Autor Komarac 20 Nov 2009, 11:14