home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Do kraja godine Opel (sajt uvoznika je www.opel.rs) je svojom bogatom ponudom, omogućio uštedu i obezbedio odlično opremljene automobile po nižim cenama.

Iz ponude Opel izdvaja:

Opel Antara

Sa širokim izborom najsavremenijih tehnologija, živih linija i savršene proporcije – Opel Antara ima najinspirativniji oblik u gradu. Ne zauzima više mesta od putničkog automobila srednje veličine, a u isto vreme nudi veoma prostran enterijer. Po stilu i eleganciji, unutrašnjost automobila podseća na najmodernije limuzine, sa sportskim sedištima koja naglašavaju dinamičan SUV karakter ovog automobila. Od sada Antara ima i neodoljivu cenu - svaki model bez obzira na vrstu motora ili opreme jeftiniji je za 5.000 evra.

Astra H

Opel Astra je mnogo više od običnog automobila. Astra je odavno postala sinonim za uživanje u vožnji, a sa aktuelnim cenama dobija potpuno novu dimenziju: Na popustu su Astre sa 3, 4 i 5 vrata, sa paketima opreme essentia i enjoy i motorima 1.3 i 1.4. Svaki kupac uz postojeći keš popust dobija na poklon paket opreme. PRIMER: Svi kupci ASTRE H Essentia, 5 vrata, 1.4, dobijaju keš popust od 2.642 evra i paket opreme u vrednosti 1.296 evra koji obuhvata: klimu, radio CD, kožni servo upravljač sa kontrolama za radio, maglenke. Cena ovog modela sa popustom i paketom iznosi 12.500 evra, a ukupna dobit za kupca 3.938 evra.

Corsa

Corsa odlično izgleda, ima nadahnute motore i genijalan inženjering i opravdano je jedan od najprodavanijih Opelovih modela. Kako bi svima koji žele svoju Corsu izasao u susret Opel je pripremio i specijalne akcije za sve modele i nivoe opreme, a iznos keš popusta i poklon paket opreme razlikuju se od modela do modela. PRIMER: Corsa Essentia, 3 vrata, 1.0, keš popust 733 evra + besplatan paket opreme (klima+radio CD) u vrednosti 963 evra. Cena ovog modela sa popustom i paketom iznosi 9.823 evra, a ukupna dobit za kupca 1.696 evra.

Meriva

Okruženje vozača kod Opel Merive prepuno je pametnih ideja da bi vožnja bila lakša i predstavljala veće uživanje. Cena Merive Essentia 1.4, sa klimom iznosi 10.770 evra.

Zafira

Automobil u potpunosti opremljen da odgovori jedinstvenom stilu života svakog pojedinca ili porodice. U njega može da se smesti sedam putnika zahvaljujuci Flex sistemu sedišta. O prtljagu vodi računa FlexOrganizer sistem. Oba sistema su jedinstveni i zaštićeni sistemi Opela, koji su projektovani da život učine lakšim. Na akciji su svi modeli i nivoi opreme, popust 3.140 evra.

Opel Srbija PRčitanja : 2394Komentari

Bliži se kraj godine a zalihe stoje, dok im prodaja opada.

Žalosna istina za Opel je da im 50% prodaje čini Astra Classic. Astru H prodaju po 15ak komada mesečno.

Jedine svetle tačke su im Corsa i Insignia. Za Insigniu nije ni čudo da se dobro prodaje kad ima damping cenu. Insignia je skuplja od najnovije Astre samo 4.000.

Nova Astra je skupa. Osnovni model sa solidnom opremom košta cca 15.000 sa popustom od 1.000 EUR.

Opel gomila gubitke a Merkelova im daja pare. Inače Opel već duže vreme pravi gubitak od više stotina miliona godišnje pošto stalno daje enormne popuste.

Što se pomenutih popusta tiče sem Merive nema ništa novo. Za druge modele su odavno skinuli i gaće.

Autor Dimitrije 20 Nov 2009, 21:20

Jeste cena od 12.500 € super, ali Astra H je istorija, a sa 1,4 motorom se vuče.

Ponuda za Merivu je ok, ali i Meriva ide uskoro u istoriju.

Mada posle onoga u Autoprometu ni džabe...

Autor Boris 20 Nov 2009, 23:20

Da bi ponuda bila jos primamljivija, pored, naravno, fantasticne cene za auto koji vec uveliko ima naslednika od samo 12500, mozda prijatelji iz opela Srbija mogu da ponude i servis u Autoprometu koji ce vas kostati svega 42km!

Autor Bojan 23 Nov 2009, 09:47

samo jedan kratak komentar >
Hyundai i30 , 5 vrata, 1.4 benz sa 109ks,5 godina garancije, sa OK opremom ....11.990 eur, a cuo sam da daju i dodatni popust od 500 eur ko nece lizing sa 0% kamate ......KAKVA ASTRA , KAKVA CORSA !

Autor Goxxe 23 Nov 2009, 10:02

cena astre J bi trebala biti niža, pa bi prolazila sa manje zarade po vozilu ali više prodatih automobila,
jer i ostali proizvođači ne sede skrštenih ruku.
Jer bez obzira što je model "stari" reno, ford i po neki manji ali sasvim OK automobili su tu. Blizu astri H ali utiču i na manju prodaju astre J pa ajmo još malo spustite astru H i još malo astru J i biće najprodavanija vozila u svom segmentu.

Autor peki 23 Dec 2010, 14:58