home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel i Chevrolet vozila s pedesetogodišnjim iskustvom, pripremio je posebnu ponudu za vlasnike vozila ovih marki, pre svega onih malo starijih i onih koji su izašli iz garancije.

Kao što je poznato garancija protiv korozije za vozila Chevrolet je šest, a za Opel dvanaest godina i u tim rokovima ovlašćeni serviser proverava stanje karoserije i utvrđuje da li ima potrebe za intervencijom. Međutim, koroziju na automobilima mogu da prouzrokuju i oštećenja usled spoljašnjih uticaja što nije pokriveno garancijom, zatim postoji i veliki broj automobila koji su kupljeni kao polovni i nemaju garanciju, a tu su i stariji modeli gde je vreme ostavilo trag iako to nije uvek uočljivo.

Do nastanka korozije može da dođe i od posledica popravki, zamena ili modifikacija koje proizvođač ne odobrava i koje su izvedene od strane neovlašćenih lica, od posledica štetnih uticaja sredstava za zaštitu od korozije dodatnim tretmanima koje proizvođač ne preporučuje, ali i od oštećenja nastalih usled nemara korisnika kao što je na primer montaža dodatne opreme koja je ugrađena protivno pravilima i sl. S obzirom da korozija ima tendenciju da se širi, najbolje i najjeftinije je da se na vreme ukloni, bilo popravkom ili zamenom oštećenog dela. Za ovu vrstu limarsko-farbarskih zahvata pogoduje suvo i toplo vreme, tako da je leto u odnosu na druga godišnja doba najbolje.

U Beoautu kažu da su njihovi automobili potpuno pouzdani, ali ukoliko nešto nije kako treba, neće biti problema da se reši. Kada je korozija u pitanju pokrenuli su akciju koja je počela 15. jula i trajaće do 30. avgusta 2010. godine u kojoj svi zainteresovani mogu da provere u kakvom je stanju njihov automobil, a u slučaju da je potrebna servisna intervencija odobrava se popust od 10% na cenu usluge, delova i potrošnog materijala. Zainteresovani vlasnici, Opel i Chevrolet vozila mogu da zakažu dolazak u servis na telefon 011/2836-844 ili posetom web sajtu Beoauta: www.beoauto.com

Radno vreme servisa Beoauto (Južni bulevar 95, Beograd) svakim radnim danom je od 8 do 18, a subotom od 9 do 15 časova.

PR Beoautočitanja : 1163Komentari

Toliko o kvalitetu fabricki primenjene antikorozivne zastite... 
A posto je za Ševrolet ta garancija samo 6 godina,to znači da nije galvaniziran? Do moga ...

Autor Moron 17 Jul 2010, 21:25

Moron
Ševroleti od pre tri-četiri godine su bili skloni koroziji. Unutrašnji profili i dupli limovi su značajno korodirali već posle dve godine. Lično sam se uverio u limarskim radionicama i na havarisanim i rasklopljenim vozilima.
Nešto me podseti na opel. Pa na kraju su iz iste grupe.

Autor Mange 17 Jul 2010, 22:13

Sto je tuzno za 21.vek!

Autor carobnjak 17 Jul 2010, 22:16

Čitao sam negde da korozija 'pojede' čelika u količini 1/3 godišnje svetske produkcije ...
P.s. Pozdrav svima iz Eko State ... Dosta je pusta ...

Autor Moron 17 Jul 2010, 22:47

Moron
Pored čelika, neke stvari propadaju i gore, recimo beton.
Utešio si me i obradovao sa rečenicom u kojoj se pominje Eko State.
Želim da nas se požele i da se od te želje rasplaču.

Autor Mange 17 Jul 2010, 22:54

Predlazem slicnu akciju za Daciu...:)))

Autor carobnjak 17 Jul 2010, 23:54

carobnjak

Dacia već ima takvu akciju, ali su vozila još uvek u garanciji :)))

Autor Predrag 17 Jul 2010, 23:57

@Predrag
odlicno, prevencija je kljuc uspeha...

Autor carobnjak 18 Jul 2010, 00:01

@carobnjak

Obrati pažnju u 38-moj sekundi na zadnji deo bočne strane Dustera. Samo je on svetliji, što znači da je samo on izrađen od pocinkovanog lima. Zašto? Pa zato što su se ljudi žalili da korodiraju zadnji rubovi. Na Dusteru više neće, ali za ostalo se ne garantuje :)))

https://www.youtube.com/watch?v=eQ7Hz1uCsMg&feature=related

Autor Predrag 18 Jul 2010, 00:07

Mercedes G klase je jedan od retkih na trzistu sa kojim nemate brige oko korozije.

Autor Mikica 18 Jul 2010, 03:25