home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Delta Automoto, distributer Honde za Srbiju, kreće sa akcijom za Hondu CR-V, koja ujedno predstavlja i najpovoljniju ponudu za ovaj model od kada je prisutan na našem tržištu. Ova ponuda obuhvata cenu od 22.500 Eur i poklon kasko osiguranje za period od godinu dana.

Kada je Honda CR-V lansirana na tržište, vrlo brzo je privukla veliku pažnju kupaca SUV vozila kojima se dopala visoka pozicija vozača, ali i izgled, stil i robusnost ovog modela. Nova, restilizovana verzija Honde CR-V nastavila je ovaj uspeh zahvaljujući, pre svega, inteligentnim sistemima koji doprinose povećanoj bezbednosti, udobnosti i dinamičnosti vožnje.

Hondini inženjeri, vodeći se potrebama i željama vozača Honde, razvili su tri inteligentna rešenja koja karakterišu novi CR-V: unapređeni štedljivi 2.0 i-VTEC motor, inteligentni 4WD pogon na sva četiri točka i inuitivno modeliran luksuzni enterijer koji pruža više konfora i udobnosti. Restilizovani CR-V kombinuje snagu i sportski duh SUV vozila sa udobnošću limuzine. Upravljanje i reakcije su precizni i hitri kao kod putničkog automobila, a inteligentni pogon na svim točkovima omogućava uživanje u vožnji na off road terenima. Pored toga ovaj model karakteriše izuzetna stabilnost i bezbednost po kojima je Honda prepoznatljiva, ali i veliki prtljažni prostor od čak 955l i prostranost kabine, što ovaj model čini odličnim saputnikom na dugim putovanjima.

Svi zainteresovani mogu saznati više o ovom modelu ili zakazati test vožnju na www.honda-srbija.rs posetiti Delta Automoto salon na Novom Beogradu, ili neki od salona dilerske mreže.

PR Delta Automotočitanja : 1521Komentari

Kakva cena .. Još da ima i neki "porodični paket" ...

Autor Moron 01 Sep 2011, 20:38

Ja sam lepo pre godinu dana rekao
prodavaće je u Maxi-ju samo da se ne vuče više

Autor Dejan L 01 Sep 2011, 21:07

Svasta se ovde "lepo" reklo..
I otislo u kantu..

Autor Panchev9 01 Sep 2011, 21:22

Panchev9
Kao da im menadžeri Verana rade cenovnu politiku ...

Autor Moron 01 Sep 2011, 22:20

Za te pare je super, 4x4 i brdo opreme ali ga kao i druge zeza pojava Yetija koji je u 4x4 izvedbi offroad svemir za sve njih. Jedini je prosao nedavno svedski offrad test od 10 terenaca u klasi.. nije mi se svidjao u pocetku ali sada kada se pokazao kao bestbuy, ne bih casio casa da imam pare.

Autor krle 01 Sep 2011, 23:11

Moron
Ipak je to "druga liga".. :)

Autor Panchev9 02 Sep 2011, 00:04

SA Hondom CR-V si smeker, a sa Yetijem lokalni dedica koji ide da peca... :)
Nema ljutnje... Yeti je super uradjen unutra i zaista impresivan auto, ali jednostavo... nema imidz... zbog Tiguana, naravno...

Sad, naravno da je Q7 ili Q5 ili BMW X5 ili naravno ML mnogo bolja varijanta, ali ipak, nismo bas svi krimosi ili politicari/tajkuni :)

Autor Gagi 02 Sep 2011, 00:14

Rasprodaja u krizi pred dolazak novog modela.
PS.Poređenje sa Yetijem je neumesno,to su dve različite klase

Autor Zocky,Beograd 02 Sep 2011, 01:19

Panchev9
Da, to i jeste problem Honde ...

Autor Moron 02 Sep 2011, 11:43

Valjda se plaše za kvalitet, pa reko da osiguraju sami sebe.

Autor Biće opet propast sveta - neka bude nije šteta 05 Sep 2011, 15:27