home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Detaljna mapa puteva po povoljnoj ceni 

Vozači Peugeota od sada u svom automobilu mogu imati imati kompletan sistem navigacije koji omogućava da uz uštedu vremena i novca najsigurnijim i najbržim putem stignu na pravo odredište. Reč je o novom softveru, poslednjoj generaciji NAVTEQ navigacije sa mapom cele Evrope, detaljnom mrežom puteva i geografskim karakteristikama područja.

Novi navigacioni softver RT4 i RT5 za Peugeot poseduje razgranatu mrežu puteva za više od 40 evropskih zemalja uključujući Srbiju i Crnu Goru i sve zemlje u širem okruženju.  

Procedura za uvodjenje navigacije ili ažuriranje postojeće je jednostavna. Potrebno je da vozači dovezu svoj Peugeot u Verano servis u Vojvode Stepe 352 gde će serviseri brzo i efikasno instalirati novi NAVTEQ softver. Po ceni od 7.990 dinara vozači Peugeota dobijaju unapređenu verziju najveće baze podataka za Evropu u koju se mogu bez pogovora pouzdati.

Peugeot je medju prvima uveo fabrički navigacioni uređaj koji ima mapu Srbije, što znaju kupci modela 308, 407 i 607, a tokom trajanja akcije ostali mogu da priušte najsavremeniju mapu puteva i da i na taj način osim redovnog servisa pripreme svoje vozilo za letnje avanture i kvalitetan odmor.

PR Verano Motorsčitanja : 991Komentari

Mnogo para za softver. Pa eksterni uredjaji ne kostaju mnogo vise a ipak imas osecaj da si dobio vise za svoje pare...
Pri tom, graficki prikaz deluje prevazidjeno. Nisam neki ekspert za navigaciju, ali sticem takav utisak.

Autor Uros Cuore Sportivo 30 Maj 2012, 19:07

bio sam skoro u renou. nemaju jos detaljnu srbiju.

Autor NemanjaBB 30 Maj 2012, 20:56

Opel Navi??
Cuo sam da ce biti mapa Srbije di kraja godine, zna li neko nesto o tome?

Autor Milan 31 Maj 2012, 08:30