home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Toyota Srbija objavljuje nove, snižene cene putničkih Toyota vozila koja su u ponudi na tržištu Srbije. Nove, snižene cene na snazi su u čitavoj mreži ovlašćenih Toyota partnera od 1. februara.

Boban Radoičić, generalni direktor Toyota Srbije, tim povodom rekao je: "U uslovima u kojima poslujemo na našem tržištu zbog krize koja se značajno odrazila na kupovnu moć građana, odlučili smo se na smanjenje cena, kako bi naša vozila maksimalno približili kupcima. Pored napredne tehnologije, bogatih paketa opreme, neprikosnovenog kvaliteta i potvrđene izdržljivosti naših vozila, u ovu ponudu je uključena i 5-godišnja garancija bez ograničenja kilometraže, što je dodatna prednost, uz nove niže cene. Sigurni smo da ćemo ovom ponudom pridobiti nove kupce u Srbiji, a sa druge strane, uspeti da održimo nivo poslovanja naše partnerske mreže."

Izvor: PR Toyota Srbija / Superauto.rsčitanja : 1878Komentari

Svaka cast..
Cenu za pohvalu.. Auris usao Yaris-u u dvoriste..
Toyota nikad nije bila pridtupacnija..

Autor Panchev9 31 Jan 2014, 20:56

BRAVO!!! Kritikovali smo visoke cene vozila ali evo da se neko setio da treba spustiti cene. Ovu su vise nego korektne cene i ko planira da kupi novi automobil nema vise sta da ceka...

Autor N.G. 31 Jan 2014, 21:48

Lepe cene, auris bas jeftin

Autor nesa 31 Jan 2014, 23:38

Ovako vec moze.

Autor Fordovac 01 Feb 2014, 00:40