home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Popravka kvarova konstatovanih na premijum zimskom pregledu uz popuste do 20 odsto na delove i rad

U svom poslovnom centru na Novom Beogradu, Grand Motors, uvoznik i serviser automobila Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti, vlasnicima vozila ovih marki, bez obzira na model, godinu proizvodnje i dilera kod kojeg je kupljeno, od 1. novembra poklanja potpuno besplatan, preventivni zimski pregled.

Besplatan pregled za pomenute automobile, koji se obavlja po najvišim kriterijumima proizvođača, podrazumeva opštu dijagnostiku vozila (očitavanje grešaka iz memorijske jedinice), kontrolu kočionog sistema i sistema oslanjanja, kontrolu svetlosne i zvučne signalizacije, kontrolu čistoće prečistača („filtera“) za vzduh, kontrolu svih tečnosti (antifriza, kočione tečnosti, tečnosti za pranje vetrobranskog stakla, ulja u motoru, ulja u servo mehanizmima), kontrolu metlica brisača i brizgaljki za pranje vetrobranskog stakla, kontrolu svećica ili kontrolu grejača na dizel motorima, kontrolu akumulatora, amortizera, kontrolu motora odozdo (curenja), kontrolu izduvnog sistema i kontrolu pneumatika.

Svi nedostaci-kvarovi konstatovani na ovom pregledu se mogu otkloniti-popraviti odmah u odlično opremljenom servisu, uz posebne sezonske („zimske“) popuste na delove i rad, u iznosima do 20 odsto. Ovi popusti važe za sve tečnosti, akumulatore, svećice, grejače za dizel motore, prečistače vazduha, metlice brisača, sve sijalice, delove kočionog i sistema oslanjanja i delove izduvnog sistema.

Istovremeno, uz značajne popuste, nudi se i dodatna oprema dobrodošla za zimske uslove eksploatacije – patosnice, prostirke za prtljažnik, nosače za skije i krovne nosače.

Vlasnike vozila pomenuta četiri brenda, ali i Forda (čije automobila takođe uvozi i servisira), Grand Motors poziva da se upoznaju sa bogatim izborom „zimskih“ pneumatika renomiranih proizvođača, koji se nude po vrlo povoljnim cenama, kao i sa širokim asortimanom dodatne opreme.

PR Saopštenje - Grand Motorsčitanja : 821Komentari