home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Ford C-Max po prvi put u Srbiji biće prikazan upravo na Sajmu automobila u Nišu, najavljuju iz Grand Motorsa. Na štadu Grand Motorsa posetioci će takođe moći da vide i nove modele Ford Mondeo i Ford Focus, koji su promovisani na Sajmu automobila u Beogradu.

Izuzetno moderan stil i vrhunska tehnologija, objedinjeni u porodičnom automobilu, koji ne poznaje kompromise. Porodični život zna da bude prilično buran. Novi Ford C-Max je stvoren sa ciljem da nijedna vožnja ne bude naporna. Novi C-MAX sa 5 sedišta, odnosno Grand C-MAX sa 7 sedišta: bez obzira koji model odaberete, moći ćete da uživate u potpuno novom doživljaju prilagodljivosti, praktičnosti i efikasnosti. Ako tome dodate još i izvrsne performanse, jednostavno rukovanje i niz zadivljujućih tehnologija, shvatićete da ste pronašli svoj savršeni automobil.

Čime će Grand motors da privuče posetioce sajma, a onda i da se odluče da kupe neki od vaših modela?, pitali smo Oliveru Marković, direktora prodaje

Osim velikog izbora motora, gde posebno ističem eko bus motore, po kojima je Ford prepoznatljiv, imamo dobru saradnju sa bankama i lizing kućama, što će sve olakšati kupovinu automobila. Pokušavamo da se približimo našim klijentima, pošto je svima jasna ekonomska situacija pogotovu na jugu Srbije. Biće ponuđeno beskamatno kreditiranje na tri četiri ili pet godina, u zavisnosti od toga kome šta odgovara.

Da li će biti sajamskih popusta?

Obavezno. Uvek izađemo sa nekom lepom pričom. Biće popusta, poklona, sve ćemo učiniti da bi se približili klijentu.

Ford je marka automobila koja je veoma zastupljena u Srbiji?

Imamo dosta firmi koji uzimaju Fieste kao službena vozila i za svoje promotere. Sve u svemu smo zadovoljni.

Sve je više onih koji kupuju polovne automobile, kako da ih ubedimo da kupe nov?

Prvenstveno sigurnost vozila, garancija koja prati novo vozilo, kod polovnih to ipak nemaju, beskamatno finansiranje.

Na štandu Grand Motorsa biće izložena pet vozila. Iz ove kompanije najavljuju da će na Sajmu automobila u Nišu imati sjajnu ponudu za Ford Fiestu, koja je u svojoj kategoriji najprodavaniji automobil u poslednjih pet godina. Ona će biti ponuđena po specijalnoj sajamskoj ceni od 9.490 evra. Ukoliko se neko odluči za novi C-Max moći će da ga kupi po specijalnim uslovima finansiranja, odnosno putem beskamatnog kredita do 36 meseci. Specijalnu sajamsku ponudu će dobiti i zainteresovani za Ford Kugu. Ovo vozilo će po prvi put biti u ponudi ispod 20.000 evra. Sajamska cena za ovaj automobil će biti 17.990 evra.

U premijum klasi biće izložen Ford Mondeo, koji je u poslednjih par meseci u njegovoj klasi broj jedan u prodaji.

Sajam automobila biće otvoren 2. oktobra i trajaće do nedelje 4. oktobra.

Izvor: Nisajam.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs / Fordčitanja : 1492Komentari