home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
bmw service

U 2018. godini BMW Srbija nastavlja standardnu uslugu Service Inclusive (BSI) za sve kupce novih BMW automobila. Ovaj paket usluga podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 km.

To znači da će u ovom periodu kupci novih BMW vozila uživati u vožnji bez ikakvih briga o održavanju ili servisiranju.

Paketom Service Inclusive obuhvaćene su sledeće besplatne usluge:

           Servis/zamena motornog ulja i filtera ulja,

           Servis/zamena filtera vazduha,

           Servis/zamena filtera goriva,

           Servis/zamena mikro filtera,

           Servis/zamena svećica,

           Servis/zamena kočne tečnosti,

           Detaljna provera vozila u skladu sa servisnom knjižicom.

BMW Service Inclusive odnosi se na sve BMW modele koji su u ponudi. Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljama, što predstavlja dodatnu pogodnost za vlasnika vozila jer osigurava održavanje vozila u skladu sa BMW standardima bez obzira na teritoriju na kojoj se zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu.

Pravo na korišćenje BMW Service Inclusive paketa usluga se završava kada se dostigne jedno od dva ograničenja  - pređenih 100.000 kilometara ili 5 godina. Ako vozilo bude prodato pre nego što se ovi uslovi ispune, pravo na korišćenje usluga se prebacuje na novog vlasnika i ostaje na snazi dok se jedno od ograničenja ne ispuni.

Uz Service Inclusive paket značajno se usporava smanjenje vrednosti vozila. Automobil sa važećim paketom Service Inclusive, prilikom dalje prodaje, ima veću vrednost u odnosu na druga vozila, zato BMW Service Inclusive paket nije koristan samo sadašnjim vlasnicima vozila, već i narednim vlasnicima u toku trajanja paketa.

PR saopštenje – Delta Motors

Novi MINI uz SERVICE INCLUSIVE u trajanju od 4 godine

I u 2018. godini MINI Srbija nastavlja sa uslugom Service Inclusive (MSI) za sve kupce novih MINI automobila. Ovaj paket usluga podrazumeva besplatno redovno održavanje u trajanju od četiri godine ili do pređenih 60.000 km. To znači da će u ovom periodu kupci novih MINI vozila uživati u vožnji bez ikakvih briga o održavanju ili servisiranju.

mini service

Paketom Service Inclusive obuhvaćene su sledeće besplatne usluge:

• Servis/zamena motornog ulja i filtera ulja,

• Servis/zamena filtera vazduha,

• Servis/zamena filtera goriva,

• Servis/zamena mikro filtera,

• Servis/zamena svećica,

• Servis/zamena kočne tečnosti,

• Detaljna provera vozila u skladu sa servisnom knjižicom.

Paket Service Inclusive značajno usporava smanjenje vrednosti vozila. Automobil sa važećim paketom Service Inclusive, prilikom dalje prodaje, ima veću vrednost u odnosu na druga vozila. MINI Service Inclusive paket nije koristan samo sadašnjim vlasnicima vozila, već i budućim vlasnicima sve dok je njihovo vozilo obuhvaćeno ovim paketom usluge. MINI Service Inclusive odnosi se na sve MINI modele koji su u ponudi. Paket besplatnih usluga važeći je i u drugim zemljama, što predstavlja dodatnu pogodnost za vlasnika vozila jer osigurava održavanje vozila po MINI standardima bez obzira na teritoriju na kojoj se zatekne kada nastupi vreme za posetu servisu.

Pravo na korišćenje MINI Service Inclusive paketa usluga se završava kada se dostigne jedno od dva ograničenja (pređenih 60.000 kilometara ili 4 godine). Ako vozilo bude prodato pre nego što se ovi uslovi ispune, pravo na korišćenje usluga se prebacuje na novog vlasnika i ostaje na snazi dok se jedno od ograničenja ne ispuni.

PR saopštenje – Delta Motors



čitanja : 210



Komentari