home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Citroen sajamska ponuda

SAJAMSKA PONUDA NO STRESSUV- CITROËN C3 AIRCROSS i C5 AIRCROSS

Novi Citroën C5 Aircross i C3 Aircross nosioci su programa Citroën Advanced Comfort. Odlikuju ih Citroën-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta Advanced Comfort za neprevaziđeni kvalitet u vožnji.

Pored toga nude jedinstvenu modularnost, zapreminu prtljažnika „Best in Class“, čak 20 tehnologija za pomoć u vožnji, najnovije motore od 110, 130 i 180 KS, kao i nove automatske menjače sa 6 i 8 brzina.

Citroën C5 Aircross je vrhunska esencija udobnosti, tehnologija i dizajna i na taj način omogućava dominaciju nad putem i stvara osećaj zaštićenosti i prostranosti.

Reprezentativni primer kupovine na kredit i lizing za Citroen C3 Aircross

Reprezentativni primer kupovine na kredit i lizing za Citroen C5 Aircross

SAJAMSKA PONUDA – CITROËN C3

Novi C3 biraju ljudi sa stilom i ta činjenica ga čini najprodavanijim modelom Citroën-a u Evropi. „Best-seller“ Citroën C3 neguje prepoznatljiv stil i pojačan je brojnim mogućnostima personalizacije. U unutrašnjosti u prvi plan stavlja udobnost i tehnologije, a sam pogled na njegovu spoljašnjost simbol je „ljubavi na prvi pogled“.

Citroen sajamska ponuda

Osluškujući vaše želje pripremili smo vam sjajne uslove kreditiranja i kupovine na lizing. Iskoristite SAJAMSKU ponudu i popuste na model CITROËN C3 koji može da se nabavi već sa 0% kamate!

Reprezentativni primer kupovine na kredit i lizing za Citroen C3

Izvor: Citroen.rsčitanja : 1906Komentari