home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Škoda Fabia

Da su cene skočile, jesu. I to ne samo u automobilskom sektoru, već i u svim drugim. Tako više nije moguće naći nove automobile po niskim cenama kakve su bile pre nekoliko godina, piše portal Nova.rs. Razlozi su brojni, ali moramo da računamo i na to da su savremeni modeli ipak i tehnološki dosta napredniji, a to ne dolazi besplatno. Pred vama je aktuelni spisak 10 najpovoljnijih novih automobila koji se prodaju u Srbiji.

Znamo da se kod nas najviše prodaju polovna vozila, ali je dobro imati uvid u cene i znati razlike za koje možda neki kupci mogu da nabave potpuno novo vozilo pod garancijom.

Napravili smo pregled najjeftinijih novih modela automobila koji trenutno mogu da se kupe na našem tržištu, s tim da su kod pojedinih prodavaca aktuelni i različiti načini finansiranja koji mogu doprineti lakšoj kupovini. Na listi ima modela iz različitih segmenata, pa je zanimljivo što nije reč isključivo o malim gradskim vozilima, već ima i par sedana, kao i onih sa nešto povišenim rastojanjem od tla. Pored evropskih, na listi su se našli i modeli azijskih proizvođača. Sortirani su prema cenama, od najjeftinijeg ka najskupljem u okviru od 10, s tim da su modeli koji imaju istu cenu plasirani po azbučnom redu.

Kompletan članak na sajtu Nova.rs

Foto: arhiva Autoblog.rsčitanja : 6740Komentari