home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Citroen C3 Aircross

Novi Citroën C3 Aircross SUV je unapređen sa novim izgledom prednjeg dela, novim obojenim umecima i većom udobnošću tokom putovanja. Dobio je svež izgled u potpunosti restilizovanog prednjeg dela i zadržao impresivne sposobnosti na putu pomoću Grip Control® sa Hill Assist Descent-om.

Pored vrhunske modularnosti, prostranosti i svetlom okupane kabine, odlikuje se pojačanom udobnošću uvođenjem naprednih sedišta Advanced Comfort. Novi C3 Aircross pojednostavljuje svakodnevni život sa novim i većim 9’’ ekranom u boji osetljivim na dodir, novim mestima za odlaganje u novoj centralnoj konzoli, 5 tehnologija za povezivanje i 12 tehnologija za pomoć u vožnji, uključujući head-up displej u boji i kameru za vožnju unazad sa sistemom Top Rear Vision. Spoljni izgled kombinuje ukupno 70 mogućih varijanti kroz 7 boja karoserije, od kojih su 3 nove: siva, plava i polarno bela, 4 kolor paketa, uključujući 2 nove boje sa vrhunskim efektom: narandžasta i tamno plava.

Novi C3 Aircross SUV je dostupan prvim kupcima u našoj zemlji po specijalnim promotivnim cenama i popustima do čak 2.500 evra! Posetite nas, zakažite test vožnju i budite privilegovani uživajući u najudobnijem i najatraktivnijem modelu ovog segmenta na našem tržištu.

Novi Citroën C3 Aircross SUV je deo programa Citroën Advanced Comfort® koji predstavlja sveobuhvatni pristup komforu.

2 GODINE CITROËN ASISTENCIJE NA PUTU

Vozite bezbrižno uz pomoć na putu 24 sata, 7 dana u nedelji, u skoro svim evropskim zemljama.

Novi Citroën C3 Aircross u Srbiji po promotivnoj ceni od 16.490 evra, više na sajtu Citroen.rs

U nastavku i akcijske cene za pojedine Citroen modele:

Citroen C3 po akcijskoj ceni od 12.240 evra

Novi Citroen C4 po akcijskoj ceni od 15.690 evra

Novi Citroen C5 Aircross po akcijskoj ceni od 24.540 evračitanja : 4437Komentari