home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Honda CR-V Black Edition

Black Edition je stigao u Srbiju i spreman za isporuku odmah

Najprodavaniji Hondin SUV na svetu od sada i u svom Black Edition paketu opreme i to po specijalnim uslovima finansiranja. Vožnja je sada još uzbudljivija i prefinjenija, a crni detalji u Crystal Black Pearl boji čine CR-V model još elegantinijim i luksuznijim. Ovaj prostrani i aerodinamični model jedinstvenog dizajna odlukuje komforan, relaksirajući ambijent kombinovan sa praktičnošću i pogodnostima velike kabine.

Sa inteligentnim hibridnim pogonskim agregatom uz pomoć inteligentne Multi-Mode Drive (i-MMD) tehnologije koji automatski bira između električnog, hibridnog ili klasičnog pogona CR-V Black Edition donosi manju potrošnju goriva i manje emisije CO2.

Honda CR-V Black Edition

CR-V Black Edition

Sa posebnim uslovima finansiranja.

Pogledajte koji su to noviteti koji se ističu kod ovog modela:

Tamna definicija

Crno-hromirane lajsne i ukrasi naglašavaju dinamični oblik modela CR-V Black Edition.

Sasvim crn

Crni paneli vrata sa efektom zrnaste strukture drveta i ukrasi na konzoli uklapaju se u druge tamne elemente enterijera kjao što su ručice na vratima u boji Piano Black, ručica menjača i ukras volana.

Tamna umetnost

Sportski crni aluminijumski točkovi od 18” sa crno obojenim ogledalima pridodaju tamnijem karakteru Black Edition modela.

Luksuzna koža

CR-V u svom crnom izdanju ima štepovana Black Edition kožna sedišta koja nadopunjuju tamni sportski stil i prostrani enterijer.

Honda CR-V Black Edition

Povezanost

Nikad nije bilo jednostavnije ostati u toku sa dešavanjima; sa ekranom osetljivim na dodir od 7 inča u punom koloru, naš informativno zabavni sistem ima sve što vam treba.

Komfor i pogodnost

CR-V je tako prostran. Otvoreni, prozračni utisak stvara relaksirajući i komforan ambijent kombinovan sa praktičnošću i pogodnostima velike kabine.

Kvalitet i dizajn

Prostranost modela CR-V, u kombinaciji sa jedinstvenim, sportskim dizajnom pruža zadovoljstvo u vožnji za vas i vaše putnike.

PR saopštenječitanja : 770Komentari