home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai Spiderman

Po prvi put u kinematografskoj istoriji Spajdermena, otkriva se identitet našeg heroja iz komšiluka, što ga dovodi u sukob sa normalnim životom i dovodi u opasnost one do kojih mu je najviše stalo. Kada zatraži pomoć doktora Strejndža da obnovi svoju tajnu, čarolija razbija rupu u njihovom svetu, oslobađajući najmoćnije zlikovce koji su se ikada borili sa Spajdermenom. Sada će Piter morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će zauvek promeniti njegovu budućnost već i budućnost Multiverzuma.

Ovo partnerstvo će omogućiti većem broju ljudi širom sveta da razumeju i iskuse našu viziju mobilnosti usredsređenu na ljude kroz inovativna vozila i tehnologije - kao što su revolucionarni IONIQ 5 i TUCSON Hybrid.

I baš kao što Piter Parker zavisi od najnovije nanotehnologije, naši kupci očekuju od Hyundai-a inovativnu automobilsku tehnologiju, što nas obavezuje na izvanredna dostignuća. To možete primetiti bilo da vozite neuporedivo efikasnije sa našim elektrificiranim pogonskim sklopovima - ili bezbednije nego ikada ranije zahvaljujući našim najsavremenijim sistemima za pomoći vozaču.

IONIQ 5 x Spider-Man: No Way Home.

Zadivljujući dizajn, ultra-brzo punjenje i zapanjujući niz pametnih tehnologija koje će vas odvesti dalje.

TUCSON x Spider-Man: No Way Home.

Progresivni dizajn i najširi spektrar elektrificiranih pogonskih sklopova u segmentu kompaktnih SUV vozila.

OČEKUJEMO VAS 15.12.2021. U HYUNDAI SALONIMA ŠIROM SRBIJE

Na dan premijere novog filma o Spajdermenovim avanturama dočekujemo vas u Hyundai salonima širom Srbije sa specijalnim pogodnostima za kupovinu modela IONIQ 5 i TUCSON. Za model TUCSON, samo na dan premijere filma, obezbedili smo popust u iznosu 1.000 €, a za IONIQ 5 kupce očekuje punjač za automobil snage 22kW.

Kontakt podatke i radno vreme Hyundai salona pogledajte:

https://www.hyundai.rs/prodaja-i-servis

PR saopštenječitanja : 2314Komentari