home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Ranger Raptor

       Zvanično predstavljanje novog 4x4 pick-up  Raptora, uz preostale izložene modele Mustang Mach-E, Mustang GT, Fiesta, Focus, Kuga i Puma
       Predstavljene posebne sajamske pogodnosti za finansiranje u saradnji sa OTP bankom
       Ford Pro segment dobio posebno mesto na sajmu

Kompanija Grand Motors na sajmu ove godine nastupa u znaku globalnih nastojanja brenda da se razvojem tehnologije i širokom paletom ponude približi svim potrebama svojih kupaca  u skladu sa globalnom razvojnom strategijom Forda. Nastavljajaću u tom duhu, brend Ford ove godine izložio je čak jedanaest modela i predstavio svoju ponudu električnih, putničkih i LCV vozila.

Premijerno je predstavljen i moćni 4x4 pick-up, model koji je zvanično dobio nagradu za najbolji pick-up godine po mišljenju sudija Women’s World Car of the Year. Nova generacija modela Raptor stigla je na srpsko tržište, spremna da osvoji sve terenske izazove koji se nađu na putu.

Ford Mustang Mach-E

Ove godine na Međunarodnom sajmu automobila Ford je prikazao i potpuno električni Mustang Mach-E, divlji Mustang GT sa 450KS, sportsku Pumu ST- line, Fiestu, Focusa i Kugu.

Ford Mustang

Uvaženim zvanicama, predstavnicima medija, ispred kompanije Grand Motors obratio se brend menadžer za Ford gospodin Nemanja Simić koji je otkrio šta u narednom periodu možemo očekivati u Srbiji od brenda sa tradicijom dugom 120 godina.

Ford Puma

Za izložene modele putničkog i komercijalnog segmenta, kompanija je spremila posebne pogodnosti u vidu promotivnih uslova finansiranja i 5 godina garancije, a dodatno za model Kuga 5 redovnih servisa uračunatih u cenu vozila i 0% kamate do kraja roka otplate u saradnji sa OTP bankom.

Pored putničkog programa na Međunarodnom sajmu automobila izložen je i Ford Pro segment koji je zahvaljujući poslovnim korisnicima osmu godinu zaredom proglašen za najprodavaniji komercijalni program u Evropi. Najširi spektar potreba i ove godine Ford je pokrio svojim izloženim modelima - Ranger Double Cab XL, Courier Van, Custom Van i Custom combi 8+1.

PR saopštenje

Foto: Screenshot YouTubečitanja : 709Komentari