home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Chery Tiggo 8 Pro

Novi prodajni salon brenda Chery, pre mesec dana otvoren je na adresi Milutina Milankovića 1a. U najmodernijem ambijentu koji raspolaže sa 300m2 izložbenog prostora, kupci imaju priliku da se upoznaju sa tri najnovija modela FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro uz uslugu prema najvišim standardima brenda.

Chery brend je na putu daljeg rasta i razvoja na području Evrope, kao prvu stanicu odabrao Srbiju i renomiranu automobilsku kompaniju Grand Motors. Brend koji broji više od 11.000.000 zadovoljnih korisnika širom sveta, zvanično je isporučio i prvo vozilo korisniku iz Srbije.

Ispred kompanije Grand Motors, prvom kupcu u Srbiji, ključeve je svečano uručio generalni direktor Vekoslav Habič.

„Chery prodajni salon otvoren je pre skoro mesec dana, a sa zadovoljstvom primećujemo veliko interesovanje kupaca, koji modele na našem tržištu karakterišu kao kvalitetna, pouzdana i bezbedna vozila. Modeli jednog od najbolje pozicioniranih kineskih brendova došli su na naše tržište sa sedmogodišnjom fabričkom garancijom, što našim kupcima uliva dodatno poverenje i sigurnost“, rekao je gospodin Habič.

Prvo isporučeno Chery vozilo u Srbiji je model Tiggo 8 Pro, idealan porodični SUV koji dolazi sa tri reda sedišta za sedam putnika. Modeli Chery PRO serije opremljeni su najnovijom Chery tehnologijom. Poseduju karakteristična svojstva PRO modela koja ih izdvajaju po posebnosti i jedinstvenosti. Spolja pružaju moderan dizajn i dinamičan izgled, dok je unutrašnjost izrađena od kvalitetnih materijala koji pružaju osećaj udobnosti i sigurnosti.

Chery modeli na naše tržište dolaze uz sedmogodišnju fabričku garanciju.

PR saopštenječitanja : 19016Komentari