home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Chery FX

Kompanija Grand Motors, član Grand Automotive grupe, u Novu godinu ušla je sa velikim planovima. Razlog tome je dobar odziv i reakcija kupaca na Chery modele.

Kompanija Grand Motors pokrenula je kampanju kojom će na poseban način iznenaditi sadašnje i buduće vlasnike vozila.

Kompanija Chery pokrenula je korisničku kampanju „S ljubavlju Chery“ namenjenu sadašnjim i budućim vlasnicima Chery vozila. Kompanija je korisnicima obezbedila mnoge pogodnosti kao što su popusti na cenu redovnih servisa, dodatnu opremu, posebni benefiti za Chery osiguranje, dodatne pogodnosti za Chery finansiranje prilikom kupovine vozila, popusti za ponovljenu kupovinu, specijalne cene hotelskog smeštaja u izabranim hotelima, kao i mnogi drugi benefiti koji olakšavaju kupovinu i održavanje Chery vozila.

Chery nastavlja sa širenjem svoje mreže, nakon otvaranja salona u Beogradu u julu 2023. godine i u Crnog Gori u novembru 2023. godine, novi prodajni saloni biće otvoreni u Novom Sadu 1. februara na adresi Rumenački put 6, zatim u Bačkoj Topoli i Pančevu.

Od početka prodaje u Srbiji, prodato je 75 jedinica Chery vozila, a globalno Chery je u 2023 godine prodao 1.881.316 jedinica.

O Grand Automotive LLP

Grupacija Grand Automotive posluje u zemljama čitavog regiona iu nekim zemljama Evropske unije (Slovačka, Češka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Albanija) kao ovlašćeni distributer i zastupnik nekoliko automobilskih brendova od 2001. godine.

O Grand Motorsu

Kompanija Grand Motors doo ovlašćeni je uvoznik, distributer i serviser automobilskih brendova Republici Srbiji.

Grand Motors je deo Grand Automotive grupacije koja posluje u zemljama čitavog regiona kao ovlašćeni distributer i zastupnik više automobilskih brendova od 2001. godine.

Kompanija poštuje visoke zahteve i standarde automobilskih brendova koje zastupa. Visoki standardi se odnose na kvalitet usluge i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima, sa posebnom pažnjom usmerenom na brigu o održavanju i servisiranju vozila.

Ovi standardi se podjednako primenjuju u čitavoj mreži ovlašćenih zastupnika širom Srbije koju Grand Motors sa velikom pažnjom razvija.

PR saopštenječitanja : 612Komentari