home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nemački Horex se možda već dve godine pojavljuje na raznim salonima dvotočkaša i zauzima solidan medijski prostor, ali ovaj brend još uvek nije počeo da proizvodi svoj povratnički motocikl VR6 Roadster.

Konstantno kašnjenje u rokovima počinje da nas lagano nervira, ali izgleda da Nemce to ne zabrinjava, a to potvrđuje i “studija” klasičnije verzije njihovog motocikla koji još uvek nije krenuo u prodaju.

Novi Horex VR6 prvobitno je kasnio na tržište zbog pomanjkanja osnovnog dela njegovog motora (kompresora), da bi njegov dolazak dodatno odložile modifikacije koje ga čine ekološki prihvatljivijim. Uprkos tom kašnjenju, Horex je imao vremena da poradi i na klasičnijoj varijanti ovog dvotočkaša koja bi veoma lako mogla da se pojavi na tržištu kao alternativa već najavljenim verzijama.

Na Intermotu Horex je izložio VR6 Classic, koncept nakeda opremljen žičanim naplacima, drugačijim sedištem i bojama i grafikama. Ako se Nemci odluče za proizvodnju ove verzije, ona će biti slabija od modela sa 161KS čija je proizvodnja odložena već nekoliko puta.

Izvor: Automotoportal.hrčitanja : 1191Komentari

VR6?
VW šta čekate, nije li ovo već dovoljno greha za tužbu?
Kako udaraste po onima za "GTI" značku, puknite i po ovima...

Autor Đenka 07 Okt 2012, 20:30