home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Evo Hondine osvežene NC750 linije, predstavljene, a gde drugo nego na EICMA sajmu u Milanu.

Nova linija nije nikakvo iznenađenje, jer smo već imali teaser fotografije i neke detalje o NC750S nejkedu i Integra maksi skuteru, dok je NC750X već imao jedno sajamsko pojavljivalje, u Tokiju. Ipak, nastup u Italiji je njihova evropska premijera.

Sva tri modela su pretrepela poboljšanja na svojim DCT prenosima (koji je standardan na Integri, a opcionalan na druga dva modela. Tu je i sportski "S" mod, sa tri različita stepena rada, kako bi se što bolje prilagodio različitim stilovima i uslovima vožnje.

NC750S donosi kraću izduvnu cev, petougaonog oblika, koja kako navode u Hondi, daje drugačiji, dublji zvuk motora. Ostale novine uključuju dve specijalne dvotonske kombinacije boja.

NC750X dolazi sa novim, nešto agresivnijim izgledom. Od novina, tu su LED prednja i zadnja svetla, vetrobransko staklo veće visine, novu Showa viljušku i povećanu zapreminu prtljažnog prostora.

Integra maksi skuter, zasnovan na istom ramu i sa istim paralelnim twin agregatom zapremine 745 kubika, donosi novu Showa viljušku, LED svetla i nove LCD instrumente sa mogućnošću podešavanja njihovog pozadinskog osvetljenja.

Sva tri modela ispunjavaju Euro 4 standard.

Autor: Nikola Lasica

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 605Komentari