home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dobro je biti Valentino Rosi. Ne samo zbog toga što imate devet titula šampiona, legije vernih navijača, već i što od prijatelja dobijate prilično lepe poklone.

Uzmite na primer motocikl koji vidite na slikama. Radi se o specijalnom, po meri urađenom Yamaha XJR1300 flat tracker modelu, koji su ljudi iz VR46 tima poklonili Doktoru.

Yamaha XJR1300 se ne može nazvati najboljom osnovom za custom projekat, a ne pomaže mu to što ne ispunjava Euro4 standard i što će krajem godine otići u istoriju. Takođe je i redak izbr za flat track motocikl, pogotovo što je težak 240 kg.

Imajući sve to u vidu, VR46 tim je odradio odličan posao.

Dizajn ove unikatne kreacije potpisuje Rodolfo Fraskoli, isti čovek koji stoji iza atraktivnog Suzuki Katana 3.0 koncepta. Ako pažljivo pogledate, videćete da motocikl ima nekoliko delova s drugih modela Yamahine linije na sebi.

Tu su farovi sa R1, Ohlins ogibljenje, Akrapovič 4-2-1-2 izduvni sistem, 19-inčne felne, ušuškane u flat tracking pneumatike.

Konačni rezultat je izuzetno atraktivan i gotovo da možete da smetnete s uma da je osnova Yamaha XJR1300. Svaka čast na spoju starog i novog i na novom licu nezaboravne mašine.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 421Komentari