home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
CF Moto

CFMoto poslednjih godna pravi sve bolje motocikle, a ako novi V.02-NK koncept uspe da postane proizvodna stvarnost, biće to veliki korak napred za kineskog proizvođača.

Kompanija je nedavno otkrila ovu studiju, a mada nema mnogo informacija o njoj jasno je da predstavlja važan trenutak, pogotovo jer postoji velika šansa da se model nađe u serijskoj proizvodnji.

CF Moto

Pokreće ga V-twin agregat, umesto paralelne twin jedinice koja se nalazi na CFMoto liniji od 650 kubika. Iz kompanije poručuju da rade na povećanju kubikaže, a prema prvim (doduše, neproverenim) informacijama, pomenuti motor je KTM-ov RC8 V-twin. Još ne znamo o kojoj varijanti se radi, zapremina može biti i do 1.301 cc.

Mala je verovatnoća da je koncept obična kopija postojećeg KTM modela, jer su austrijanci prilikom potpisivanja ugovora o saradnji sa kompanijom CFMoto najavili razvoj novih modela.

Ostali detalji su ograničeni na sliku objavljenu zajedno sa saopštenjem za medije. Tu su jednostrana viljuška i hladnjak smešten ispod sedišta, kao i neki elementi za koje je jasno da se neće naći na eventualnoj proizvodnoj verziji - poput karbonskih kočionih diskova, dok ćemo neke, kao Brembo čeljusti i Ohlins ogibljenje, svakako videti u modelu koji bude sišao s trake.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 274Komentari