home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
KTM 1290 Super Duke GT

KTM 1290 Super Duke GT je već nekoliko godina na tržištu, a dok je ostatak 1290 porodice prošao kroz preko potrebna poboljšanja, dolazak ovog modela u varijanti za 2018. je ostao pod znakom pitanja.

Ako je verovati informacijama koje imamo, 1290 Super Duke GT će ipak imati verziju za narednu godinu, a ove špijunske fotografije bi trebalo da budu dokaz za to.

KTM 1290 Super Duke GT

Na ovom, navodno špijunskom modelu se mogu videti određene novine, od kojih je najprimetniji LED far, dok su ostale - bas što se prednjeg dela tiče, redizajnirani prednji oklop (nešto niži, ali prilično agresivan), kao i novo vetrobransko staklo. Pretpostavljamo da KTM planira da učini novi 1290 Super Duke GT još udobnijim za duga putovanja.

Kako izvori navode, treba očekivati i TFT instrument tablu, kao i na ostatku 1290 Super porodice, ali i poboljšanja elektronskih sistema koje smo videli na aktuelnoj verziji, poput kontrole stabilnosti i kontrole proklizavanja.

Što se cene tiče, ona bi trebalo da ostane u istom rangu, ili možda neznatno veća, ali se definitivno treba nadati paketu koji će u skladu sa njom i te kako doneti dosta toga.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: MCNčitanja : 374Komentari