home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Honda Neo Cafe koncept

I dok je većina proizvođača jurila po Kelnu, tokom Intermot salona, Honda je bila zauzeta u Francuskoj, na pariskom sajmu. Upravo je u francuskoj prestonici predstavljen još jedan "Neo Cafe" koncept, varijanta ove studije srednje kategorije.

Zasnovan na Hondi CB650F, novi Neo Cafe koncept obećava redni četvorocilindarski agregat od 650 kubika, upakovan u mašinu retro modernog stila. Ono što je bitnije je, da ovaj koncept, predstavlja ranu verziju CB650R modela.

Honda Neo Cafe koncept

Neo Cafe estetika je krenula sa platformom od 650 kubika i to vidu CB4 koncepta, predstavljenog na EICMA salonu 2015. godine. Od tada, Honda je ovaj dizajn upotrebila na više motocikala, a svaki put su reakcije javnosti bile pozitivne.

Honda Neo Cafe koncept

Očekujemo da ovaj koncept u serijskoj proizvodnji vidimo kao model za proizvodnu 2020. godinu, što bi značilo da bi mogao da debituje već sredinom naredne godine. Honda o samom modelu ne želi puno na govori, a pogotovo je interesantno da je njeno predstavljanje bilo u Parizu, a ne u Kelnu.

I mada mnogi smatraju da je Neo Cafe pomalo istrošena ideja, model srednje kategorije koji ove vidimo je podjednako atraktivan kao i ostali.

Izdvajamo kompletno LED osvetljenje, kao i SC Project 4-u-1 izduvni sistem, a biće interesatno videti koliko je poboljšanja Honda spremila za sam agregat.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 290Komentari