home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dainese vas vodi na ranč Valentina Rosija

Legendarni ranč Valentina Rosi će svoja vrata otvoriti na samo jedan dan, a srećnici će imati mogućnost da zajedno sa Frankom Morbidelijem i Lukom Marinijem učestvuju na trening kampu šampiona.

Reč je o događaju koji ekskluzivno organizuje kompanija Dainese i predstavlja unikatno iskustvo.

Nakon uspeha događaja kakvi su bili “Riding Masters” na Mizanu i Franćakorti, “Weekend Master” na Muđelu i “Expedition Master” na Islandu, Dainese predstavlja novo poglavlje u svom “Experience” projektu koje će biti održano na čuvenom ranču italijanskog vozača u Tavuliji.

Nazvan “VR46 Ranch Experience”, ovaj događaj počinje 27. septembra, kada će se učesnici okupiti ispred hotela u kojem će provesti noć pre odlaska na sam ranč.

Akcija kreće 28. septembra, kada će posetiti muzej Marka Simončelija u Korijanu, gde će imati priliku da se upoznaju s karijerom svetskog šampiona klase 250 kubika iz 2008, tragično nastradalog 2011.

Druga stanica tokom tog dana biće sedište kompanije VR46, koju je osnovao Valentino Rosi. Učesnici ovogo događaja će ručati na ranču, nakon čega sledi trening kamp sa Lukom Marinijem i Frankom Morbidelijem.

Ovo iskustvo košta 810 evra, a u cenu nije uključen put do Tavulije, smeštaj u hotelu, kao ni drugi propratni troškovi tokom boravka na ranču. Pa ko voli, nek’ izvoli...

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 402Komentari