home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kawasaki Z H2

24 Okt 2019 - 13:26 Motociklizam Link
Kawasaki Z H2

Tu je... najnoviji član Kawasaki turbo porodice, Z H2 "nejked" motocikl sa četvorocilindarskim agregatom od 998 kubika, 200 KS i 137 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Za razlikU od Ninja H2 modela, Z H2 je uistinu pravi "nejked" motocikl, ali kao i ostale mašine iz H2 linije, donosi zeleni čelični trelis ram.

Kawasaki Z H2

Možemo videti i ostale poznate elemente, poput TFT instrument table kakva se može naći i na Versys 1000 SE, uz inercijalnu mernu jedinicu (IMU), kontrolu proklizavanja, modove vožnje, tempomat, proklizavajuće kvačilo i kvikšifter, a sve to je dostupno u standardnom paketu opreme.

Kawasaki Z H2

Za ogibljenje se brinu Showa komponente, sa SFF-BP viljuškama napred, dok je poznadi amortizer povezan sa novom Uni-Trak zadnjom viljuškom.

Kočnice su Brembo, M4.32 sa duplim 290-milimetarskim prednjim diskovima. Interesantno je da kočioni sistem nije neki visokih performansi, obzirom da treba da ukroti 200 "konja".

Prateći aktuelne trendove, motocikl donosi LED osvetljenje. Novi Kawasaki Z H2 će biti dostupan u tri boje, međutim nema nekih detalja, poput težine. Prema dostupnim informacijama, Japanac bi trebalo da bude težak 239 kilograma, ali ostaje nam da dobijemo potvrdu za to.

Cena za evropsko tržište je 17.590 evra.

Izvor: Moto-berza.com

Foto i video: Kawasakičitanja : 484Komentari