home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Harley-Davidson CVO Road Glide

40.000 dolara, odnosno oko 37.000 evra je svakako dobarbudžet za kupovinu novog vozila. Kući možete da odete u novom Audiju A4, Jeep Wrangler modelu, ili čak RC automobilu kompanije Lexus.

Ali ako više volite dva točka, za taj novac možete da priuštite i novi Harley Davidson po meri urađeni motocikl.

Harley-Davidson CVO Road Glide

To je veliki novac kada su u pitanju motocikli, ali CVO Road Glide nije obična mašina. Dizajn potpisuje CVO (skr. Custom Vehicle Operations – proizvodnja vozila po narudžbini) divizija američkog giganta, koja je od 1999. zaslužna za nekoliko specijalnih kreacija.

Osnovan je regularni Road Glide, na koji je dodat veći agregat, zapremine 1,9 litara, a koji isporučuje 170 Nm obrtnog momenta. Ovo je najveći „v-tvin“ u arsenalu kompanije iz Milvokija i dolazi u paru sa šestostepenim Cruise Drive prenosom.

Ogibljenje je modifikovano i fokusirano na bolje upravljačke karakteristike, a jedina boja u kojoj je motocikl dostupan je Premium Sand Dune. Svaki CVO Road Glide dolazi za 6,5-inčnim ekranom osetljivim na dodir i Apple CarPlay infozabavnim sistemom, Bluetooth setom dizajniranim tako da se integriše u okviru kacige, a tu je snažni zvučni sistem od 600 vati.

I dok regularni Road Glide košta 21.699 dolara (oko 20.000 evra), za CVO model je potrebno izdvojiti 40.999 dolara (37.500 evra). U pitanju je izuzetno egzotičan model, a kako najavljuju iz kompanije, biće dostupan samo u izabranim salonima, a oni će dobiti po jedan primerak.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Harley-Davidsončitanja : 598Komentari