home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Streetfighter V4

Ducati je održao svoje prvi globalno onlajn uživo predstavljanje, otkrivši svoj najnoviji i najsnažniji „stritfajter” motocikl.

Novi Ducati Streetfighter V4 je na prošlogodišnjem EICMA sajmu u Milanu proglašen za najlepši motocikl ovogoprestižnog događaja.

Postao je i najbrži motocikl koji je nastupio na čuvenoj trci na Pajks Piku, mada je celokupan nastup ostao u senci tragične smrti Karlina Dana, vozača na pomenutom dogašaju.

Nazvan super „nejked” superbajkom, novi Streetfighter dolazi sa Desmosedici Stradale V4 agregatom zapremine 1.103 kubika, a koji na raspolaganju ima 208 KS i 123 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Ono što se posebno ističe je težina motocikla od svega 178 kg.

Sam dizajn italijanske mašine predstavlja spoj lepote i izuzetne funkcionalnosti, sa karakteristikama poput prednjem zakrilaca, prednjih LED farova atraktivnog izgleda, ali i ostalih aspekata koji doprinose većoj privlačnosti same mašine.

U osnovi, novi Streetfighter je superbajk za svakodnevnu vožnju, ali koji i te kako može da „pokida” na stazi.

Oni koji žele više od 208 KS kao opciju imaju Akrapovič trkački izduvni sistem koji ukupnu snagu povećava na 220 KS, a težinu smanjuje za 6 kg.

Onlajn prezentacija, koju donosimo u nastavku, sadrži sve što treba da znate o novom Ducati Streetfighter V4 modelu.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 670Komentari