home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MV Agusta Rush 1000

Predstavljen na prošlogodišnjem EICMA sajmu, MV Agusta Rush 1000 model je defitinitivno privukao dosta pažnje ljubitelja dva točka.

Donosi estetiku „dreg“ trkanja, podižući Brutale 1000 RR „stritfajter“, na kojem je zasnovan, na viši nivo.

MV Agusta Rush 1000

Što se tehničke strane tiče, Rush 1000 se ne razlikuje previše od Brutale 1000 modela – oba imaju redni četvorocilindarski agregat od 205 KS (209 KS sa opcionalnim izduvnim sistemom), koji dele sa F4 RC superbajkom.

MV Agusta Rush 1000

U standardnoj opremi je i paket elektronike, koji donosi kvikšifter, kontrolu proklizavanja i ABS. Tu su i SC-Project izduvni sistem, Ohlins elektronsko ogibljenje, kao i Brembo Stylema 320-milimetarski diskovi na prednjem točku.

Prema informacijama koje stižu iz Varezea, proizvodnja Rush 1000 motocikla će početi u junu, što je svega mesec dana kasnije nego što je prvobitno planirano, a prvi primerci će već u toku meseca stići do novih vlasnika.

Kako navodi MV Agusta, biće proizvedeno svega 300 primeraka, a svaki će koštati 34.000 evra.

„S početkom proizvodnje Rush 1000, koja kreće od juna, vraćamo se na sprovođenje našeg 5-godišnjeg industrijskog plana, najavljenog pre nekoliko sedmica“, izjavio je izvršni direktor kompanije, Timur Sardarov.

„I dok budemo širili naše prisustvo na nove segmente i nova tržišta, nastavićemo da proizvodimo ekskluzivne motocikle, pritom ostajući verni bogatom nasleđu naše marke. Uveren sam da će novi Rush 1000, model izuzetno atraktivnog izgleda, oduševiti svoje nove vlasnike.“

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 172Komentari