home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Brutale 1000 RR

Legendarni italijanski proizvođač motocikala MV Agusta najavio je izuzetno ograničenu seriju Brutale 1000 RR super „nejkeda“, koja stiže pod imenom Blue and White M.L.

Mašina je zasnovana na Brutale 1000 RR motociklu, koji na raspolaganju ima preko 200 KS i odlikuje se unikatnom kombinacijom boja inspirisanom sličnim ograničenim verzijama, dostupnim u MV Agusta katalogu.

Brutale 1000 RR

Glavni inspirativni element je Brutale 910R Italia, motocikl koji je napravljen u čast italijanske pobede na svetskom prvenstvu u fudbalu, 2006. godine. Tada je svaki od članova selekcije „Azura“ dobio po jedan primerak, a jedan je otišao u ruke selektora reprezentacije. Motocikle je uručio tadašnji izvršni direktor kompanije, Kladio Kastiljoni.

Brutale 1000 RR

Ostali motocikli koji su inspirisali Adrijana Mortona, vodećeg dizajnera MV Aguste, su Brutale 800 Italia iz 2013. godine, kao i različite verzije Brutale America modela.

Pored blistave boje, ova unikatna mašina ima ukrasne elemente u mat zlatnoj boji, a tu su i aluminijumske felne.

Kako ostatak motocikla deluje prilično fabrički, možemo da pretpostavimo da donosi preko 200 KS kao i njegova osnova. U paket su uključeni i modovi vožnje koji pokrivaju trku, sport, kišu i od strane vozača prilagođene vrednosti, a motocikl će verovatno imati i sisteme kontrole paljenja i okretanja točka, takođe kao i Brutale 1000 RR.

Pošto se radi o unikatnoj kreaciji, novi vlasnik će dobiti obavezan sertifikat koji potvrđuje da je serijski broj motocikla 001/001. I kao što se od takve egzotike očekuje, cena još nije poznata. Imajući sve u vidu, sumnjamo da je mala.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 232Komentari