home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Brixton Crossfire 500

Odavno nismo čuli novih vesti od kompanije Brixton Motorcycles, ali sada Austrijanci imaju razloga da se nađu na naslovnim stranama.

Naime, renomirani proizvođač je predstavio svoj najnoviji i najveći motocikl, Crossfire 500, dostupan za evropsko tržište.

Izuzetno atraktivnog spoljašnjeg izgleda, zaslugom savremenog „kafe rejser“ dizajna, novi Crossfire 500 donosi redni dvocilindarski, vodom hlađeni agregat zapremine 486 kubika, koji donosi 47 KS na 8.500 o/min.

Težak 190 kilograma, ovaj motocikl se može pohvaliti izuzetnom atraktivnošću i skladnim dimenzijama.

Brixton Crossfire 500

U ponudi su dve opcije boja, doduše, samo primenjene na rezervoar za gorivo: Backstage crna i Bullet srebrna. Standardni model ima LED osvetljenje (uključujući i dnevna svetla), digitalnu instrument tablu, J. Juan kočnice sa ABS-om, izduv od nrđajućeg čelika, kao i Pirelli Angel ST pneumatike.

Brixton Crossfire 500

U ponudi je i Crossfire 500 X model, koji ima drugačiji set ručica, drugačije sedište, ali i još neke izmenjene elemente i Pirelli MT60 pneumatike. U prodaji ga očekujte negde tokom avgusta.

Imajući sve u vidu, cena mu je izuzuzetno razumna. Standardna varijanta košta 6.249 evra, dok je za „X“ varijantu potrebno izdvojiti 6.549 evra.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 273Komentari