home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Multistrada V4

Odavno nismo čuli ništa novo vezano za Ducati Multistrada V4 motocikl, a poslednji put kada je ovaj sportski model „uhvaćen“ na testiranju, svet još uvek nije zahvatila pandemija virusa korona.

Italijanska kompanija je sada nastavila test fazu svoje predstojeće V4 mašine, a imamo i fotografije kao dokaz toga.

Najnovije špijunske fotografije pružaju znatno jasniji uvid u izgled Ducati Multistrade V4. Test mašina nema toliko kamuflaže na sebi, pa tako izgleda mnogo „čistije“.

Ono što možemo da potvrdimo na osnovu fotografija je da će nova Multistrad V4 imati dvostranu zadnju viljušku. Na slikama koje su objavljene ranije ove godine, taj deo je bio prekriven trakom, pa nije bilo moguće videti kakvo rešenje su izabrali u Borgo Panigaleu.

Jednostrana zadnja viljuška bi i dalje trebalo da ostane dostupna za druge varijante ovog modela, poput Multistrade 1260.

Uz sve to, sve se češće može čuti da nas čeka veliko ažuriranje elektronike na svim novim Ducati modelima, a pominje se da bi neke od mašine mogle da dobiju radar tehnologiju. Mala crna kutija, pozicionirana između prednjih svetala, bi mogla da bude indikator najnovijih bezbednosnih sistema italijanske kompanije.

Multistrada V4 možda ne izgleda toliko primamljivo sada, ali nemojte sumnjati u dizajnerski tim renomiranog proizvođača.

Izvor: Moto-berza

Fotografije: Motorrad.de | Stefan Baldaufčitanja : 234Komentari