home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Sajam u Tokiju

2020. je godina koju bi većina nas želela što pre da zaboravi. Toliko događaja je otkazano zbog pandemije virusa korona, a iako su se stvari donekle popravile, situacija je i dalje daleko od željene.

Taman kad smo pomislili da će 2021. biti godina kada će se stvari vratiti u normalnu, stiže vest da je otkazan sajam motocikala u Tokiju naredne godine.

U zvaničnom saopštenju stoji:

"Što se tiče 48. po redu sajma motocikala u Tokiju, zakazanog za 2021, želeli bismo da objavimo važno saopštenje, usled globalne pandemije zarazne bolesti kovid-19. Kako su bezbednost i zdravlje posetilaca na prvom mestu, odlučili smo se na tešku, ali neophodnu odluku, a to je otkazivanje celokupnog događaja.

Najiskrenije nam je žao svih ljubitelja dva točka koji su planirali da budu naši gosti, a njima, kao i brojnim kompanijama i organizacijama koje su planirale da se u svojstvu izlagača nađu na našem sajmu, želimo da se zahvalimo na razumevanju."

Ipak, nije sve izgubljeno. Proizvođači smišljaju nove načine na koji će predstaviti nove modele, dok se premijere sele na mrežu. Što se toga tiče, već smo videli kako su to odradili Honda, Suzuki i Ducati. Kada je 2021. u pitanju, čeka nas veliki broj interesantnih modela. Oni će svakako, bez obzira na otkazivanje sajmova, stići na tržište.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 354Komentari