home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Aprilia RS660

Nakon brojnih nagađaja, tizera i priče, Aprilia RS 660 je konačno zvanično dostupan u Evropi.

Usled dugog čekanja i pregršt informacija otkrivenih do sada, vrlo malo detalja je ostalo nepoznato u vezi ovog dvocilindarskog sportskog motocikla srednje veličine. Tu pre svega mislimo na cenu.

Odgovor na to je sada tu. Nova Aprilia RS 660 je na Starom kontinentu koštati 11.050 evra, odnosno 10.149 funti u Velikoj Britaniji. To je izuzetno agresivna cenovna struktura, ali ne možemo reći da je neočekivana.

Italijanski sportski model sa 100 KS donosi agregat koji je u osnovi pola onoga što se nalazi na RSV4 superbajku, a tu je i elektronski paket sa inercijalnom mernom jedinicom (IMU).

Prava snaga nove Aprilije RS 660 je obećanje da će sve te cifre i dodate ponuditi kupcima po razumnoj ceni. Imajući u vidu ove informacije, čini se da su u Noaleu to i postigli.

Međutim, u ovom trenutku nije poznato koliko će motocikl koštati u SAD, mada poznate informacije sugerišu koliko bi moglo da bude. Cena je razumna, ali nešto viša od onoga što se očekivalo.

Ostaje nam samo da vidimo kako će se novi Italijan snaći na tržištu. Očekivanja su velika, a mi verujemo da će Aprilia RS 660 sve očekivanja ispuniti.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 414Komentari