home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW Motorrad Definition CE 04

Novi oblik urbane mobilnosti na dva točka. Sa električnim pogonom, sjajnim dizajnom i inovativnim rešenjima za povezivanje, BMW Motorrad Definition CE 04 kreće u promenu lica segmenta skutera kakvog poznajemo.

Dizajn koji oblikuje segmente oličava novu urbanu estetiku i stilističku evoluciju. Mnogi inovativni elementi i detalji BMW Motorrad Concepta - koji su 2017. bili smatrani za radikalnu viziju daleke budućnosti - sada se približavaju proizvodnji.

Jasne linije, velike površine u mineralno belom metaliku i precizne forme stvaraju moderne proporcije. Dvobojna podela ide u prilog ovom utisku. Tehničko srce je ofarbano u mat crnu boju. Uz to, tanke baterije u podnom delu i kompaktna pogonska jedinica na zadnjem točku nude mogućnost istraživanja novih puteva. Dizajn sedišta je jedan od mnogih primera izvrsne ergonomije BMW Motorrad Definition CE 04. Omogućava vozačima da se lako penju pozadi i poboljšava ergonomiju za vozača, bez obzira na dužinu nogu ili veličinu tela.

Kada je reč o digitalnim aspektima, fokus je ponovo na praktičnim rešenjima. Na primer, vozač se može povezati sa okolinom kombinacijom BMW Motorrad Definition CE 04 i svog pametnog telefona. Ekran od 10,25 inča je do sada najveći te vrste u segmentu skutera i služi kao interfejs između analognog i digitalnog sveta.čitanja : 249Komentari