home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
890 Duke Tech 3 MotoGP Replica Edition

Uvek je interesantno videti kad se proizvođači odluče na nešto drugačiji pristup u promovisanju svojih aktuelnih linija motocikala.

Tako je KTM lansirao posebno izdanje svog 890 Duke modela. Ova specijalna serija nosi naziv 890 Duke Tech 3 MotoGP Replica Edition, a biće proizvedeno svega 100 jedinica koje će biti dostupne isključivo na francuskom tržištu.

890 Duke Tech 3 MotoGP Replica Edition

Kao što je to jasno iz naziva, ovaj posebni model je zasnovan na 890 Duke motocikla, ali donosi pregršt otmenih elemenata, poput MotoGP boje i Akrapovič izduvnog sistema.

“Srce” motocikla je i dalje snažni LC8 paralelni tvin agregat zapremine 889 kubika, koji na raspolaganju ima 115 KS i 92 Nm obrtnog momenta, kao i na standardnom modelu.

Zanimljiva činjenica je da uprkos tome što se radi o izuzetno ograničenoj seriji, njena cena je svega 1.300 evra veća od standardnog 890 Duke, što će je, nema sumnje, učiniti dodatno primamljivom.

Kao što rekosmo, serija će biti dostupna isklljučivo u Francuskoj, odakle dolazi Tech3 tim, koji se trenutno uz KTM-ovu podršku takmiči u MotoGP šampionatu.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 239Komentari