home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Yamaha R7

Ranije ove godine smo doneli vest da Yamaha sprema MT-07 u verziji sa oklopom, a cilj ovog modela biće da se uhvati u koštac sa motociklima poput Aprilije RS 660.

Još interesantnije je postalo kada je japanska kompanija registrovala naziv R7 sa dvoclindarski sportski motocikl. Originalna mašina ovog imena je bila jedinstvena kreacija, dizajnirana da se snađe na stazi u vremenu kada trkački uslovi nisu išli na ruku brendovima iz zemlje izlazećeg sunca.

Za mnoge je pomisao da bi YZF-R7 oznaka mogla da se upotrebi za mašinu koja predstavlja MT-07 sa oklopom, uz minimalne promene van toga, bila pravo svetogrđe. Kada su ovakve informacije stigle u martu, sugerisale su da bi R7 mogao vrlo brzo da stigne na tržište. To nas dovodi do današnje vesti.

Brend iz Ivate sada donosi prvi tizer novog R modela, za koji s velikom sigurnošću možemo reći da je nova Yamaha YZF-R7. Sam video počinje na trkačkoj stazi, ali se, interesantno, završava na krivudavim drumovima.

Tizer donosi neke interesantne izbore, pogotovo imajući u vidu trkačko nasleđe koje ima R oznaka.

Ono što bi trebalo da bude najveći prodajni adut novog R7 je njegova cena. Iako se ne zna koliko će tačno biti, navodi se da će i te kako privući ljubitelje dva točka. Budite u pripravnosti u narednim sedmicama, jer su šanse velike da vidimo novi R7.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 323Komentari