home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ducati Diavel 1260 S Black And Steel

Ducati je proširio ponudu motocikala u Diavel 1260 liniji lansiranjem novog Diavel 1260 S Black and Steel modela. Radi se o mašini inspirisanoj Diavel Materico konceptom predstavljenim 2019. na nedelji dizajna u Milanu.

Spoljašnji izgled novog dvotočkaša karakteriše asimetrična grafika sa sivom i mat crnom bojom. Ducati je dodao i sportsku žutu, koja se može naći na ramu i repu.

Kako navodi Andrea Ferarezi, direktor Ducati dizajnerskog tima, novi 1260 S Black and Steel bi trebalo da doprinese još većoj popularnosti Diavel 1260 linije.

Ducati Diavel 1260 S Black And Steel

Ducati Diavel 1260 linija je sinonim za stil, inovacije i performanse. Dobitnik je prestižnih dizajnerskih priznanja poput Red Dot i Good Design nagrada.

"Velika nam je čast što novu verziju predstavljamo u Milanu, gradu koji je uvek predstavljao vodeće ime u svetu dizajna."

Ducati Diavel 1260 S Black And Steel

"Diavel 1260 S Black and Steel je motocikl koji neće proći nezapaženo. Njegova asimetrična grafika, kontrast između mat crne, sive i žute boje dizajnirani su da naglase snagu, dizajn i sportski izgled ovog dvotočkaša."

Diavel 1260 S Black and Steel će pokretati masivni Testastretta DVT agregat zapremine 1.262 kubika, sposoban da proizvede 162 KS i 129 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: Ducatičitanja : 306Komentari