home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MV Agusta Dragster

MV Agusta je pod vođstvom svog izvršnog direktora Timura Sardarova uspešno i temeljno izvršila reorganizaciju strukture svoje kompanije.

Pod Sardarovim vođstvom, MV Agusta je stavila akcenat na poboljšanje stabilnosti, uz značajne investicije u proširenje ponude motocikala.

"Jedan od prvih ciljeva je bilo rešenje finansijskih problema u kojima se kompanija nalazila. Tako smo postavili temelje za dalji industrijski i komercijalni rast. Danas su ti ciljevi ostvareni i možemo da gledamo u budućnost sa sigurnošću i stabilnošću."

"U 2021.  očekujemo prihode od preko 100 miliona evra - po prvi put u istoriji. Planovi su ambiciozniji za budućnost i nadamo se da ćemo tu cifru utrostručiti u naredne tri godine", izjavio je Sardarov.

Brend iz Varezea vredno radi da svoju gamu prilagodi Euro 5 standardima. Uz to, planiran je i ulazak u nove segmente. Tu se posebno misli na tržište modela srednje kategorije.

"U planovima su definitivno model od 550 i 950 kubika. Oba projekta bi trebalo da budu završena za 24 do 28 meseci. Velika je verovatnoća da će model od 550 kubika biti prvi koji će stići na tržište", poručio je Sardarov.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: MV Agustačitanja : 287Komentari