home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
LiveWire ONE

U okviru restrukturiranja poslovanja kompanije Harley-Davidson je lansirao svoj LiveWire električni brend, koji će nuditi buduće modele na struju proizvedene u Milvokiju.

Brend je lansirao svoj prvi motocikl. U pitanju je LiveWire ONE, neznano osvežena varijanta Harley-Davidson Livewire motocikla.

"Naš cilj je da Harley-Davidson bude vodeće ime u segmentu električnih dvotočkaša", izjavio je direktor i predsednik kompanije, Johen Cajc.

LiveWire ONE

"Zato smo uzeli originalni LiveWire motocikl i od njega napravili zasebni brend, a sve u želji da negujemo njegov pionirski duh."

"Lansiranjem LiveWire ONE modela dajemo električni fokus i ambiciju Harlijevog DNK. Izuzetno smo uzbuđeni zbog otvaranja novog poglavlja u našoj istoriji."

LiveWire ONE

LiveWire ONE je znatno jeftiniji od svog prethodnika i konkurentan sa sličnim modelima konkurentskih proizvođača.

Niža cena ne znači i slabije performanse, pa tako LiveWire ONE donosi 105 KS i 116,9 Nm maksimalnog obtnog momenta. Baterija je takođe ostala na 13,6 kWh, sa gradskom autonomijom od oko 235 km, odnosno oko 150 km u kombinovanom režimu. Dostupna je i opcija brzog punjenja, čime se ONE izdvaja od svojih rivala u kategoriji.

U osnovi, ljudi iz Milvokija su iz ponude izbacili narandžastu boju (jer više nije Harley-Davidson), i cenu poprilično snizili (jer više nije Harley-Davidson).

LiveWire ONE je model kakav je odavno trebalo da vidimo u ponudi američkog brenda. Ovoga puta su stvari odrađene kako treba i zato sada imamo možda i najsnažnijeg predstavnika u kategoriji uličnih motocikala na struju.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 375Komentari