home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MV Agusta Brutale 1000 RS

Kada je MV Agusta lansirala Brutale 1000 RR, novi model je pozdravljen kao smela i brza ulična mašina.

Sa 205 KS od rednog četvorocilindarskog agregata zapremine 998 kubika, jedino žešće od njega (osim Brutale 1000 Serie Oro izdanja) bila je njegova cena.

MV Agusta Brutale 1000 RS

Tako je MV Agusta Brutale 1000 RR ostao van domašaja brojnih vozača. Upravo to je naterlao italijansku kompaniju da proširi bazu kupaca predstavljanjem ekonomski pristupačnije varijante.

Tako se rodila MV Agusta Brutale 1000 RS - najnoviji motocikl iz Varezea koji stiže u izdanju za 2022.

Cena za evropsko tržište je 25.500 evra, a to nije jedino novo na njemu.

MV Agusta Brutale 1000 RS

Glavni fokus nije samo na ceni, već i na stvaranju motocikla zamišljenog kao svakodnevno prevozno sredstvo. Shodno tome, sedište je udobnije, a clip-on ručice su podignute. Neme elektronskog Ohlins ogibljenja, već su tu potpuno podesive Marzocchi prednje viljuške i Sachs zadnji amortizer.

“RS” model ispunjava Euro5 emisione standarde, a dolazi sa 5,5-inčnim TFT ekranom u boji, Continental MK100 ASB paketom, inercijalnom mernom jedinicom i kontrolom proklizavanja.

Nema sumnje da će paket kao celina privući poglede koji bi inače bili uprti u Ducati Streetfighter V4S, pogotovo zbog nove cene. Ali pod uslovom da u vašoj blizini postoji prodajni salon MV Aguste.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: MV Agustačitanja : 240Komentari