home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MV Agusta F3 RR

MV Agusta je konačno podigla F3 na viši nivo, donoseći novi sistem elektronike, novi oklop i dosta poboljšanja.

Novi oklop sada uključuje i integrisana zakrilca, uprečatljivu komponentu koju ste mogli da vidite na najnovijem izdanju Honde CBR1000RR-R. Kako navode iz italijanske kompanije, ovaj element za posledicu ima dodatnih 8 kg aerodinamičkog potiska pri brzini od 241 km/h.

MV Agusta F3 RR

Vetrobransko staklo je veće visine nego na prethodnoj generaciji F3, a rezultat toga je poboljšani protok vazduha preko i oko samog vozača.

MV Agusta F3 RR

Iako je tricilindarski DOHC agregat zapremine 789 kubika bio dovoljno pouzdan sa 147 K na 13.000 o/min i 88 Nm maksimalnog obrtnog momenta na 10.000 obrtaja, MV Agusta se odlučila sa sređivanje, iskoristivši svoje iskustvo iz Moto2 šampionata.

Novi F3 RR sada ima ubrizgivač visokog pritiska, izduvni sistem visokih performansi, kako i novi dvosmerni hladnjak smešten iza aerodinamičkog oklopa.

Međutim, MV Agusta je spremila i trkački paket, kog čine po meri urađeni Akrapovič izduv, komponente napravljena na CNC mašini, kao i nova jedinica za kontrolu rada motora (ECU), koja snagu povećava na 155 KS.

Osim poboljšanja performansi, trkački paket smanjuje težinu za 8 kg na svega 165 kg, što ovaj motocikl čini savršenim oružjem za stazu.

Izvor: Moto-berza.com

Foto: MV Agustačitanja : 278Komentari