home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW R

Čini se da je BMW Motorrad uradio pravu stvar s novim R 18 kruzerom u američkom stilu. Njegov uspeh je motivisao nemačkog proizvođača da napravi bebi verziju ovog modela, koja će nositi oznaku – BMW R 12.

Prema dostupnim informacijama, nemačka marka je nedavno predala patente u Evropi za ovaj model. Imajući u vidu BMW-ovu nomenklaturu, sve ukazuje da će novi kruzer s bokser motorom biti pozicioniran ispod R 18.

A kako „18“ u imenu označava kubikažu, onda je logično očekivati jedinicu od 1.200 kubika.

Predstojeći BMW R 12 bi trebalo da bude naslednik prethodnom modelu sličnih karakteristika. To je R1200C (na naslovnoj fotografiji), koji se na tržištu nalazio od 1997. do 2004. godine. Pre toga, ime R 12 je bavarski proizvođač koristio davne 1935.

Kada je reč o stilu, očekujemo da će klasični izgled R 18, koji podseća na tridesete godine prošlog veka, biti i te kako prisutan na R 12 varijanti.

U ovom trenutku, R 18 linija se sastoji od četiri modela – dva kruzera u dva turera. BMW Motorrad će i ovaj put staviti akcenat na sređivanje po meri, kroz veliki broj dostupnih opcija. Očekujemo da isti pristup bude prisutan i na R 12.

Više informacija očekujemo u narednom periodu.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 268Komentari